Een Stairmobil specifiek voor uw werkzaamheden

SM3515

SM3518MOD

De Stairmobil heeft een afneembaar plateau waardoor we het plateau kunnen afstemmen op de toepassing. Extra voordeel: als het plateau eraf is, kunnen bijvoorbeeld hoge koelkasten geplaatst worden. Hiermee kunnen dan alleen rechte trappen genomen worden.

Technische specificaties

  • Standaard laadplateau 60 cm x 38 cm (LXB)
  • Laadplateau: recht
  • Geschikt voor o.a. witgoed, CV-ketels en
    warmtepompen
  • Maximale belasting: 140kg

Toebehoren en opties

Lithium-Ion accu

Transport-lepels voor het vervoer van hoge lasten

Standaard beschikt de Stairmobil over een krachtige loodaccu, maar als u extra capaciteit wenst, kunt u deze vervangen door een Li-Ion accu.

Als u het laadplateau van de Stairmobil klikt en de transport-lepels uitklapt, kunt u hoge lasten plaatsen zoals bijvoorbeeld een koelkast. In deze uitvoering kunt u alleen nog rechte trappen of trappen met een ruime bocht op en af.

Transportwielen voor buitengebruik

Laadplateau specifiek voor uw transport

Deze set wielen kan eenvoudig aan de Stairmobil geklikt worden zodat er buiten mee gereden kan worden. Binnen klik je ze eraf en kan de Stairmobil de trap op.

Standaard heeft iedere Stairmobil een afneembaar laadplateau. U kunt deze dus eenvoudig vervangen door een laadplateau voor een andere last. Bijvoorbeeld een smaller plateau voor wasmachines en een breder plateau voor CV-ketels.

Vraag een brochure aan